Onderhoud en herstelling

Krivaro Technics staat garant voor een professionele plaatsing van haar toestellen, zowel in nieuwe woningen als in renovatieprojecten. We maken het toestel gebruiksklaar en overlopen met jou de gebruiksinstructies. Heb je na de plaatsing nog nood aan bijkomende informatie, dan kan je contact met ons opnemen. 

Blijkt je toestel defect, dan komen we zo snel mogelijk bij je langs, voor advies en herstelling. Om je toestel zo lang en efficiënt mogelijk in gebruik te houden, is een regelmatig onderhoud noodzakelijk en zelfs verplicht bij gas en stookolie installaties. Plaatste Krivaro Technics je toestel, dan nemen we automatisch contact met je op om een onderhoud in te plannen. Ook op installaties die niet door ons geplaatst zijn of voor het onderhoud van uw schoorsteen kan u bij ons terecht en in de jaarlijkse planning opgenomen worden.

Na het onderhoud, ontvang je, conform de wetgeving, van ons een attest. Krivaro Technics beschikt over gecertifieerde technici in de drie gewesten voor zowel stookolie- als gasinstallaties.

Lekdetectie

Merk je vochtplekken of is je waterverbruik abnormaal hoog opgelopen? Dan heb je misschien een waterlek. Dit probleem moet uiteraard aangepakt worden, maar bij Krivaro Technics willen we dat graag in alle voorzichtigheid doen. We sporen het lek op via een infrarood camera. Dat bespaart jou heel wat onnodig breekwerk en frustraties. Eens het lek gedetecteerd is, bekijken we met jou de verschillende oplossingen en kunnen we overgaan tot herstelling. Neem zeker ook contact op met je verzekeringsinstelling om na te gaan of de waterschade gedekt is in je polis.