Verwarming van je woning is, naast koeling en ventilatie, onmisbaar voor een aangenaam leefcomfort en gezelligheid. Maar hoe maak je de keuze in het grote aanbod van verwarmingssystemen? Je kan verwarmen met gas of stookolie, met een hybride systeem, met biomassa, warmtekrachtkoppeling of elektrisch, met een warmtepomp of zonneboiler.

Krivaro Technics bekijkt met jou de voor-en nadelen van elk systeem en houdt hierbij rekening met jouw woon- en gezinssituatie. Bovendien geven we je graag informatie op maat wat betreft wettelijke installatienormen, onderhoud, premies en tegemoetkomingen.

Wij vervangen zowel uw oude verwarmingsketel en/of boiler naar een nieuwer en zuiniger model of bekijken welke hernieuwbare mogelijkheden er zijn, we bieden evengoed een totale renovatie van uw verwarmingssysteem aan of het plaatsen van een volledige nieuwe installatie in uw nieuwbouwproject, inclusief vloerverwarming en/of radiatoren. Wij werken uitsluitend met A-materialen en A-merken voor een zo duurzaam mogelijke oplossing voor onze klant.

Wij beschikken over al de nodige attesten om een installatie correct tot stand te brengen en op te leveren. Voor de keuring van gasleidingen zijn wij CERGA gecertifieerd maar ook na installatie kan u bij ons terecht voor het noodzakelijke onderhoud van uw installatie correct te laten uitvoeren, wij zijn gecertifieerd in de drie gewesten voor zowel gas als stookolie installaties. Ook voor het vegen van uw schoorsteen kan u op ons beroep doen.